Търсене в този блог

понеделник, 14 декември 2009 г.

Застраховка живот със спестовен характер

В България животозастраховането е донякъде все още непристъпна територия. Поне така мислят повечето хора. Но истината е, че вие можете да определите сами стойността на вноските, така че те да не ощетят семейния ви бюджет. Освен това, в Дженерали, съществуват възможности за плащане на премиите на разсрочени вноски на 2, 4, 6, а дори и на 12 месеца. Така че няма нищо невъзможно. Всеки може да направи съпките за да осигури близките си хора.
Изхождайки от собствените си разбирания, аз мисля, че няма смисъл да се дават пари единствено и само за да носят риска от застрахователно събитие. Хубаво е и тази пари да носят някаква спестовност. Така че ако живи, здрави, вие доживеете крайния срок на застраховката, да получите една добра сума.
Едно от невероятните предложения на Дженерали е "Застраховка живот с изплащане на 30% от застрахователната сума на всеки три години". Т.е. ако вие се застраховате за 12 години за сумата от 10 000лв, на всеки 3 години ще получавате по 3000лв, а на дванадесетата година, въпреки получаваните до момента пари, ще ви очаква цялата сума от 10 000лв. Като за целия период, от началото на застраховката, Дженерали носи риска при смърт за стойността от 10 000лв.
Друго страхотно предложение е "Застраховка живот с 10% ежегодно нарастване на застрахователната сума". Това означава, че ако се застраховате за период от 10 години за сумата от 10 000лв, при доживяване срока на застраховката вие ще получите 19 000лв!!!
Това, което искам да кажа е, че застраховките "Живот" в Дженерали не ви дават просто сигурност и спокойствие за бъдещето на вашите близки, те ви носят допълнителни ползи и то в невероятни размери. Те са инвестиция във вашето бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар