Търсене в този блог

събота, 19 декември 2009 г.

Имуществени застраховки

Напоследък кражбите зачестиха. Крадците често използват празниците като добър момент за да направят удар. Освен, че е хубаво да осигурите ключалки, аларма, решетки /ако сте на първи или партерен етаж/, масивни метални врати и други подобни начини за защита, добре е и да помислите за варианта това да не спре крадците. В днешни дни те са доста сръчни и малко неща могат наистина да им попречат да си свършат работата. Това, което може да направите, за да се подсигурите и за този вариант, е застраховка на дома.
Дженерали предлага два вида застраховка на домашно имущество. Единият вид е индивидуална застраховка, в която вие избирате конкретно рисковете, стойността на имота, коя част от техниката и покъщнината да застраховате и за каква сума. При този вид застраховка, може да поставите приоритетно по-висока цена за конкретно движимо имущество, примерно нов супер модерен телевизор, а за поостарялото си DVD някоя съответстваща сума.
При пакетната имуществена застраховка, може да избирате от три възможни рискови групи, както и от няколко варианта за застрахователни покрития, както за сградите, така и за движимото имущество.
Цените, които Дженерали Застраховане предлага са изключително добри, така че не мислете много, вземете мерки, осигурете спокойствието си в празничните дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар